Haga Ladies Rosa Ball

Haga Ladies Rosa Ball-turnering 7. august

 

40 Haga Ladies – fordelt på 10 lag var klare for Rosa Ball-turnering denne tirsdagen – og før start ble det naturligvis planlegging av spillerekkefølgen. Gul og Rød sløyfe skulle spilles og kun de lagene som hadde med den rosa ballen inn etter 18 hull var med i konkurransen. I tillegg også individuell SF-konkurranse.

Sommervarme og flott spillevær med litt mer normale temperaturer. Noen av lagene viste stor innsats for å redde den rosa ballen og ekstrapremie i form av gummihansker vanket til Bene F som vasset ut i gjørmen etter ballen på Rød 7, og var kjempeglad for gjensynet med den Rosa ballen.  For flere av de andre lagene var ballen med helt til innspillet over ”kløften” på hull 9 på Rød. Noen av lagene fant igjen ballen og andre måtte gi opp. Ellers forsvant ballen i dypt vann og out of bounds. Og fiskestangen ble benyttet med hell for andre.
Litt ventetid på premieutdelingen ble det i dag, men alltid hyggelig på terrassen med alle Haga Ladies samlet.

 

4 av de 10 lagene hadde med den rosa ballen inn og her ble alle 4 lag premiert. Overlegen seier med Rosa ball-score på hele 36 p til Bente F, Torill L, Randi F og Eva MS.

Nr. 2 med 10 p lavere score: 26 p: Bjørg HJ, Ellen R, Blomman og Maggie. Nr. 3 med 25 p Mary Anne von F, Anne Cathrine R, Erle C og Inger H. Nr. 4 og siste premie med 24 p: Anne-Sofie L, Ragnhild B, Britt V og Kirsten A.

 

Individuell konkurranse ble i klasse A vunnet av Bente F med hele 37 p, nr. 2 Torill L med 35 p og nr. 3 med 33 p Evita L. I klasse B gikk seieren Eva MS med 36 p, nr. 2 Grethe G med 34 p og nr. 3 Grethe L også med 34 p.

 

Nærmest pinnen på Gul 6 var Grete G med kun 54 cm og Lengste Drive på Rød 3 var Evita.

Ny rekord? Hele 12 birdies totalt i dag. Rød 8: Torill, Maggie, Evita, Ellen R, Ingunn HJ og Ragnhild. Gul 2: Maggie og Evtia.  Gul 4: Eva S og Blomman. Gul 6: Grethe G og Anne Margrete L

 

Alle vinnere gratuleres. Velkommen til sesongens Flaggturnering neste tirsdag.

 

-/Kari


Haga Ettermiddagsladies rosa ball 7.aug

 

Vi hadde tenkt oss rosa ball i rosa skjær av rosa solnedgang – men, den gang ei. Igjen åpnet himmelens sluser seg for de to siste flightene under kveldens ellers svært så humørfylte rosa ball-konkurranse. Det ble lett desperat etter den lille rosa, i kratt og busker, i vannhinder, høyt og lavt – eller skreket ut i fortvilelse over å ha sendt den langt ut på dypt vann.  Resultat: INGEN av de 5 lagene med totalt 20 spillende damer klarte å få med seg ballen hele veien inn.  Men konkurranse er konkurranse og både vinner og runner up skulle kåres.  To lag hadde 13 poeng, men Karin F, Gro W, Anniken S og Elise mistet den først på gul 8 og ble dermed verdige rosa-ball-vinnere. Kledelige rosa luer tilfalt damene, mens Anne T, Hanne B (velkommen tilbake), Hilde M og Grete H fikk utdelt herlige oppvaskbørster (selvfølgelig med rosa tilsnitt) for sin 2. plass og ball mistet på gul 7. Og som trøst og til fremtidig leting etter baller i grumset farvann fikk alle utdelt en rosa plasthanske J

 

I den mer seriøse delen av turneringen var det Anniken S som best klarte å kombinere «humor med alvor». Hun spilte en strålende runde på 22 poeng og ble dagens klare vinner. Grattis, Anniken J Karin F fikk også slagene til å sitte og ble nr. 2 på meget respektable 19 p. Og like gledelig, Proshopens «administrator», Elise H, slo til med en flott runde på 18 p. Med 17 p, på hhv. 4. og 5. plass kom Margaretha R og Anne T. Poenget bak, 16 p totalt fikk Grete H på 6. plass og Ingrid S på 7. plass. To birdier ble dagens fangst – Grete H på gul 4 og Tanya på gul 6. Nærmest pinnen på gul 6 kom Anniken med 4 m og dagens lengste drive på gul 8 hadde Kjersti L – strålende.

 

Mer moro neste uke – da med Flaggturnering – hvem planter flagget senest? Blir det deg? Meld deg på! Vi sees J

 

//Annegrete

Haga Ladies Rosa Ball

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X