Haga Ladies 31.juli

Haga Ladies – formiddag 31. juli – SF

Ettersommerens turneringer startet denne tropevarme tirsdagen med SF-konkurranse og 22 påmeldte Haga Ladies stod på startlisten. Løpende start og gul/rød sløyfe ble spilt. Banen blir grønnere og bedre for hver uke, men fremdeles 2 provisoriske greener.

 

Flotte resultater i dag og hele 4 nedskrivninger i klasse A: Suveren vinner var Susan med 41 p. Nr 2 med 39 poeng Grethe H, nr. 3 med 38 p Blomman og nr. 4 med 37 p Elisabeth R N. Imponerende!

I klasse B gratulerer vi Vigdis N med flott runde og 35 p. Nr 2 Grethe L med 33 p, nr. 3 Torunn G med 29 p og nr. 4 Randi F med 28 p.

Lengste drive på Gul 5 hadde Putte og nærmest pinnen på Rød 8 var Grethe L med 8,17 m.

Ingen Birdie-damer i dag. Gratulerer til alle vinnere.

 

Vi sees til ny dyst neste tirsdag. Da arrangeres sesongens Rosa Ball-turnering. Meld dere på i golfbox.

Kari


Haga Ettermiddagsladies 31. juli

Hele sommeren har vært sol, sol og atter sol – men i dag, da ettermiddagsdamene dro i gang del 2 av årets sesong, var det plutselig som om lyset ble slått av med mørke, truende skyer hengende over banen. Og ganske riktig, stakkars siste flight, de fikk en real regndusj fra hull 8 og inn. Men gresset frydet seg, temperaturen var herlig, spillegleden stor og resultatene på topp.

 

4 birdier ble det i dag. Karin F på gul 2, Tanya på gul 3, Grete H på gul 5 og Inger T på gul 6. Nærmest pinnen var det på gul 6 hvor Inger var nærmest og senket i tillegg birdie-putten på 3,5 m. Maggie traff fairway med en solid drive på gul 5 og fikk loggført lengste drive.

Dagens beste score hadde Tanya som vant med strålende 39 slag og 19 p – bra spilt, Tanya ? Deretter fulgte 3 med respektable 18 p, nemlig Annegrete nr. 3, Hilde BM nr. 3 og nr. 4 ble damen med den lette, elegante svingen, Gerd L. Og all honnør til Grete H på 5. plass med 17 p – og det på nytt hcp etter å ha blitt nr. 2 i formiddagsspillet med imponerende 39 p. Som Grete sa, mengdetrening (i form av mange spilte runder) gir resultater – bra Grete ?

 

Under premieutdelingen innendørs (stor takk til kafeen som holder åpent for oss) fikk alle utdelt en turneringsoversikt for damenes mange muligheter til å delta i både Hagas turneringer og Holtsmarks nå i august. Meld dere på – mange muligheter til masse gøy. Neste uke er det lagspill (rosa ball) og individuelt. Vi sees ?

AR

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X