Haga Match Play vinnere

Årets Haga Match Play ble en kjempesuksess, og antall påmeldte viser hvilken stor og ivrig medlemsmasse vi har i Haga Golfklubb. Hele 96 påmeldte ble delt i to klasser, og 6 runder matchspill er blitt spilt fra 15. mai til 8. oktober. To vinnere har spilt seg ubeseiret helt til topps, og vi gratulerer Anniken Strøm i Klasse B og Pål Berg i klasse A som årets Matchspill Champions!

Gigi og Pål

 

Pål sin vei til seier
Pål var seedet direkte til runde 2. Deretter vant Pål sine matcher 6/5 – 3/1 – 2/0 – 3/2 og 3/2 i finalen.

I finalen møtte Pål den habile spilleren Gigi Frokjær, som spilte stødig omtrent hele runden. «Gigi driver ballen langt, og siden jeg ikke er en long driver selv så var det stort sett jeg som skulle slå andre slaget også! Men, nøkkelen var å være steady rundt par/bogey, ikke gjøre noen store feil, spille ett hull av gangen og aldri gi opp», forteller Pål etter runden.

 

Vi gratulerer Pål, som synes det har vært veldig gøy å være med i årets matchspill serie. Han sier han har hatt tidvis sterk motstand med jevne matcher, og legger til at han er svært fornøyd med egen innsats i årets matchrunder. I tillegg kan nevnes at han er imponert over damene i Haga. «Semifinalen gikk mot Siri Andersen og første herre-dame match for meg i denne serien. Siri forklarte meg tidlig i matchen at man ikke skal undervurdere Haga Ladies under enhver omstendighet. Det skjønte jeg fort… Haga damene kan spille golf! Siri er også habil golfspiller som setter noen putter når du minst aner (/håper) det!» forteller Pål.

 

Mange gode Haga damer
Vi har hatt mange damer som har hevdet seg godt i Haga Match Play, og ekstra hyggelig er det når begge finalene ble spilt mellom en dame og en mann. Mange av damene fra Team Haga Golf Damer har hevdet seg godt, og alle tre damene som kom helt til finale og bronsefinale er alle med i denne spillergruppen.

 

Annikens vei til seier

Anniken og Karl Erik

Anniken, som også er med i Team Haga Golf Damer, var seedet direkte til runde 2, og hennes reise til topps var 2/1 – 6/4 – 2/0 – w.o. og 4/3 i finalen. Annikens motspiller i finalen var Karl Erik Sandøy.

Han startet best av de to og tok det første hullet, men Anniken slo raskt tilbake og tok hull 2. Slik fortsatte de på front nine med all square, 1 opp, all square, 1 ned, all square før de rundet med Anniken 1 opp. På backnine var det derimot Anniken som dominerte, og hun ble raskt 4 opp, som også ble sluttresultatet på hull 15. Seier med 4/3 er sterkt i en finale!

 

Selv sier Anniken at hun hadde en ganske god dag på golfbanen, og at det først og fremst var et jevnt spill som gjorde at hun vant. Hun hadde noen gode innspill til green, og satte noen viktige putter. Dette sammen med en mental innstilling om å beholde roen og fokus på ett og ett slag gjorde at hun dro seieren helt i land.

 

Vi sender en stor gratulasjon til Anniken, og kan glede henne med at vinneren i B klassen, i likhet med vinneren i A klassen, nå har sin egen faste parkeringsplass i hele 2018 sesongen.

 

Resultater i klasse A

  1. Pål Berg
  2. Gigi Frokjær
  3. Siri Andersen
  4. Jon Bjørbekk

Se alle resultatene i A klassen her.

 

Resultater i klasse B

  1. Anniken Strøm
  2. Karl Erik Sandøy
  3. Jon Fredrik Hvam
  4. Erik Germundson

Se alle resultatene i B klassen her.

 

Fjorårets vinner Helge Østvold gratulerer Pål med seieren:

 

 X